رسیور 585 xcruiser فورکی 4k

رسیور ایکس کروزر 585 فورکی در بازار ایران رسیور بی همتا با اندروید 7  و فورکی 60 فریم اگر میخواهید رسیور 4k خرید کنید حتما اطلاعات این رسیور رو به دقت نگاه کنید-رسیور فورکی ایکس کروزر پیشنهاد به دوست داران کیفیت واقعی
xcruiser585-4k

رسیور xcruiser 585
فورکی 60 فریم
غولی بی همتا در صنعت رسیور
کیفیت رو میتوانید با شرکت ایکس کروزر احساسس کنید
بزودی فروش رسیور ایکس کروزر 585 در سایت رسیور انلاین به محض ورود به ایران آغاز خواهد شد
مشخصات فنی XDSR585HDR Smartbox :ایکس کروزر فورکی
برای خرید رسیور ایکس کروزر 585 اینجا کلیک کنید
چیپست HiSilicon Hi3798C V200
رزولوشن 4K60fps 2160 × 3840
پردازشگر تصویر Imprex 2.0 جهت ارتقا کیفیت تصویر(ارتقا Contrast و sharpness)
ویژگی سخت افزاری جهت حذف نویز و پرش(anti-aliasing and anti-flicker)
پردازنده 64bit چهار هسته ای 1.5GHZ
رم 1GB DDR4
حافظه داخلی 8GB
سیستم عامل اندروید نوقا(Android 7.0)
گرافیگ Mali-T720
تیونر قدرتمند Serit
سیور xcuiser 585 فورکی  با توجه به قیمت و بهره بردن از تکنولوژ های روز دنیا را  میتوان موفق ترین رسیور بازار قلمداد کرد-شرکت ایکس کروزر که همواره بدنبال تولید رسیورهای با کیفیت هست با585 فورکی که با قیمت معقول به بازار ارایه کرده محبوبیتش را در بین ایرانیان چندین برابر کرد -xcruiser 585 -4k

طراحی مدل XDSR585HDR از نظر ظاهری و وزن تقریبا مشابه XDSR485HD می باشد.اما تفاوت های جزئی دیده می شود.
خط نقره ای بر روی پنل جلویی دستگاه به مشکی تغییر پیدا کرده و کنار این حاشیه دربی قرار گرفته که با باز کردن آن شاهد ورودی USB خواهید بود.با توجه به عدم وجود یک عدد پورت USB در پنل جلویی در دستگاه XDSR485HD که با انتقادهایی مواجه بود اضافه شدن پورت USB به این قسمت را میتوان مثبت ارزیابی نمود.

اگر به دقت به عکس های XDSR585HDR توجه کنید متوجه تفاوت دیگری در پنل جلویی در مقایسه با XDSR485HD خواهید شد.رنگ نمایشگر پنل جلویی XDSR585HDR از سبز به سفید تغییر پیدا کرده است که علاوه بر جلوه زیباتر,وضوح بهتری نسبت به رنگ سبز دارد.

مشخصات سخت افزاری چیپست(Chipset):
xcruiser 585 -4k

به چیپست قدرتمند Hisilicon با شناسه Hi3798C V200 از کمپانی هووای (Huawei)مجهز شده است.چیپستی که از آن در نمایشگاه IBC آمستردام رونمایی شد و توانست نظر کمپانی های بزرگ تولید کننده مدیاپلیر را به خود جلب کند.چیپستی همه کاره که محدودیت ها را از بین برد.
این تراشه با چهار هسته مرکزی ۶۴ بیتی(۶۴bit) با معماری Arm Cortex A53 با توان ۱۵۰۰۰DMIPS قدرت نمایی خواهد کرد.(Quad Core 1.6Ghz)
هسته‌های Cortex-A53 به نوعی حاصل تکامل هسته‌های 32 بیتی Cortex-A15 و Cortex-A7 هستند که در XDSR485HD به کار گرفته شده بود.
تراشه‌های مبتنی بر A53 با توان مصرفی برابر,حدود 3 برابر سریع‌تر از A7 عمل پردازش را انجام می دهند خصوصا زمانی که برنامه های اندروید به صورت 64 بیتی بازنویسی شده باشند.حتی در صورت 64 بیتی نبودن نرم افزارها تراشه های مبتنی بر A53 حدود 35% عملکرد بهتری دارند.

رم (RAM) :

در XDSR585HDR از رم 1GB DDR4 استفاده شده است. رم‌های DDR4 می‌توانند با استفاده از انرژی کمتر به سرعت‌های بالاتر دست یابند که به معنای پایداری بیشتر سیستم در بلندمدت است.مهم‌ترین پیشرفت‌های رم‌های DDR4 در مقایسه با نسل قبلی یعنی رم‌های DDR3 گستره‌ی بیشتر سرعت‌های کلاک و زمان‌بندی مصرف انرژی پایین‌تر و تاخیر کمتر است.
آزمایشات متعدد انجام شده بر روی رم های DDR3 و DDR4 بخوبی نشان می دهد که در اجرای برنامه های سنگین,رم های DDR4 مصرف انرژی کمتری دارند خنک تر کار می کنند و پهنای باند بیشتری را در اختیار سیستم قرار می دهند.
اما مهم ترین تفاوت در استفاده از رم های DDR4 در دستگاهی نظیر XDSR585HDR عملکرد پایدارتر در استفاده های طولانی مدت با توجه به نوع کاربری این نوع از دستگاه ها است.

پردازنده گرافیکی (GPU):

همون طور که در مقدمه به آن اشاره شد پردازش گرافیکی بر عهده Mali-720 می باشد. یک پردازنده گرافیکی میان رده و در واقع جایگزینی برای Mali-400MP و Mali-450MP به شمار می‌رود که به ترتیب در مدل های XDSR430HD و XDSR485HD استفاده شده بود.
پردازنده‌های گرافیکی ARM نظیرMali-400MP و Mali-450MP همگی براساس معماری Utgard این شرکت طراحی شده بودند. اما پردازنده‌های گرافیکی قوی‌تر Arm مانند Mali-T720 براساس معماری به نام Midgard طراحی شده است.

از این GPU به همراه هسته‌های 64 بیتی Cortex-A53 استفاده شده است. پیک بازده Mali720 به 81.6 گیگافلاپس می رسد. برای درک بهتر باید بدانید در مقایسه با مدل های پیشین نظیر XDSR430HD یا XDSR485HD بازده ای حدود 4 برابری دارد.

Mali-720 نه تنها از نظر قدرت و بازده نسبت به نسل قبل توسعه یافته بلکه مصرف انرژی آن نیز حدود 150 درصد کمتر شده است و گرمای کمتری تولید می کند.این پردازنده برای استفاده در سیستم عامل اندروید بهینه شده و از فناوری OpenGL ES 3.0 و RenderScript پشتیبانی می‌کند.ارتقا گرافیک صرفا به اجرای بهتر بازی ها و نرم افزارها یا پخش فایل های 4K محدود نشده و تاثیر آن را می توانید بر روی قسمت های مختلف منو نظیر اینفوبار, منوی آیکون و قسمت APPS و منوهای EPG ملاحظه کنید.پس از آن که برای اولین بار OSD مدل های سری Avant به HD ارتقا یافت, شاهد ارتقا کیفیت OSD در XDSR485HD به کیفیت 1080P بودیم.حال مجدد در مدل XDSR585HDR شاهد ارتقا دیگری برای اولین بار در کیفیت OSD هستیم و کیفیت به 1080HQ رسیده است.

بررسی کیفیت تصویر:xcruiser 585 -رسیور انلاین

وضوح تصویر 4K60FPS HDR :
در اینجا قصد نداریم در رابطه با 4K و تفاوت های آن با FULL HD صحبت کنیم اما در صورتی که تلویزیون 4K ندارید و یا فعلا قصد خرید آن را ندارید، نگران نباشید؛ همواره می‌توانید با کاهش کیفیت تصاویر4K، آن‌ها را در صفحه نمایش‌های HD یا FULL HD نیز مشاهده کنید. این عمل که به اصطلاح Downscaling گفته می‌شود، به ایجاد تصاویر HD یا FULL HD با کیفیت و جزئیات بیشتر می‌انجامد. همان طور که در تصویر زیر مشخص است حتی در صورت نداشتن تلویزیون 4K با داشتن یک سورس نظیر مدیاپلیر یا رسیور با کیفیت 4K می توانید تصاویر 4K را با کیفیت بالاتری نسبت به سورس اولیه 1080P بدلیل بیت ریت بالاتر تماشا کنید.

پردازشگر تصویر Imprex 2.0 PQ Engine :
ویژگی ها و کیفیت تصویر XDSR585HDR فراتر از تصور است و بر روی آن کار بسیار زیادی صورت گرفته است.بی شک می توان کیفیت تصویر را یکی از نقاط برجسته ای نامید که بر روی آن تمرکز شده است.
برای اولین بار پردازشگر اختصاصی تصویر Imprex 2.0 PQ Engine (موتور پردازشگر)استفاده شده است.نسل قبلی این پردازشگر برای تصاویر با رزولوشن FULL HD و رزولوشن های پایین تر به کار گرفته شده بود.حالا Imprex 2.0 PQ Engine نه تنها کیفیت تصاویر SD و HD را ارتقا می دهد بلکه بطور اختصاصی پردازش ویدئو و شبکه های 4K و HDR را نیز بهبود خواهد بخشید.با استفاده از این پردازشگر پیشرفته تصویر به کنتراست و وضوح بالاتری دست خواهید یافت.
علاوه بر عملکرد این پردازشگر قدرتمند ویژگی هایی نظیر anti-aliasing و anti-flicker یعنی سیستم سخت افزاری جهت حذف نویز(denoising) و پرش نیز به داشتن تجربه ای بهتر و لذت بخش تر در تماشای تصاویر و شبکه ها کمک خواهند کرد.

ورودی و خروجی ها(پورت ها): xcruiser 585 -4k

XDSR585HDR از پورت های مشابهی مانند XDSR485HD بهره می برد.یکی از اقدامات مناسب ایکس کروزر اضافه کردن یک عدد پورت USB به پنل جلویی رسیور می باشد.بنابراین این مدل دارای 2 عدد پورت USB 2.0 و یک عدد پورت USB 3.0 می باشد.امکان استفاده از USB HUB نیز وجود دارد.وجود یک درگاه برای SD Card با پشتیبانی از ظرفیت 32GB و خروجی HDMI 2.0 همین طور خروجی A.V و Optical و ورودی Lan پاسخگوی تمامی نیازهای شما خواهد بود.با توجه به عدم استفاده کاربران از کارتخوان و خشاب این 2 درگاه از XDSR585HDR حذف شده اند.

بررسی تخصصی رسیور ایکس کروزر XDSR585HDR

بررسی OSD یا UI:

همان طور که در قسمت بررسی گرافیک اشاره شد کیفیت OSD به 1080P HQ ارتقا یافته است.افزون بر افزایش کیفیت منوها طراحی OSD نیز مانند اکثر قابلیت ها دست خوش تغییراتی شده است.آیکون یا نشانگر شبکه های UHD اضافه شده , نشانگر وضعیت اتصال به اینترنت نیز در کنار سایر نشانگرها قرار گرفته.
اما شاید مهم ترین تغییری که در نگاه اول می تواند توجه شما را به خود جلب کند قابلیت نمایش پیکون (Picon)یا همون آرم و لوگوی شبکه ها باشد.امکان نمایش پیکون نه تنها در اینفوبار اول بلکه در لیست شبکه ها(Service List)نیز اضافه شده است.پیکون ها بصورت پیش فرض برای اکثر شبکه ها افزوده شده و در نرم افزارهای آتی امکان نصب پیکون ها توسط کاربر اضافه خواهد شد.
در اینفوبار دوم امکان مشاهده اطلاعاتی نظیر بیت ریت(bit rate)وجود دارد.با استفاده از این قابلیت می توانید در هر لحظه از کیفیت برنامه در حال پخش مطلع شوید.علاوه بر این مورد اطلاعات بیشتری نظیر SDR یا HDR و عمق تصویر (8bit یا 10bit)و مدولاسیون پخش(Hevc یا MPEG4 و…) را خواهید داشت.

قابلیت Cast To Device:

با استفاده از Cast To Device براحتی قادر خواهید بود با یک اشاره از ویندوز(۱۰) یا گوشی و تبلت خود,فایل ها را از XDSR585HDR پخش کنید.
قابلیت Cast To Device استریم محتوا از جمله ویدیو، عکس و موزیک را به دیگر دستگاه ها با استفاده از مدیا پلیرهای پیش فرض فراهم می کند.

رسیور ایکس کروزر 585 -کنترل با موبایل

قابلیت Screen Mirroring
در جعبه این رسیور یک عددد USB WIFI از نوع WIFI DIRECT قرار دارد که با استفاده از آن قادر خواهید بود از تلویزیون خود به عنوان صفحه نمایش تبلت یا گوشی استفاده نمایید.در این حالت صفحه نمایش گوشی موبایل یا تبلت به طور کامل در صفحه نمایش تلویزیون توسط XDSR585HDR نمایش داده خواهد شد.

سیستم صوتی: xcruiser 585-4k
در خرید چنین دستگاه هایی هرگز از بخش صوتی آن غافل نشوید.در کنار تمامی استانداردهای تصویری به کار گرفته شده در XDSR585HDR به لطف استفاده از چیپست ارزشمند Hi3798C V200 خواهید توانست تمامی فرمت های صوتی را پخش کنید.فرمت هایی نظیر DTS-HD یا Dolby Digital Plus و Dolby True HD تنها بخش کوچکی از قابلیت های صوتی است که توسط این دستگاه قدرتمند پشتیبانی می شود.

بررسی سیسیتم صوتی ایکس کروزر 585

بیان دیدگاه